Selecteer een pagina

E-mail instellen

In dit artikel alles over het instellen en gebruiken van onze zakelijke email op jouw laptop, computer of mobiele telefoon. Staat er niet tussen wat je zoekt? Laat het ons weten!

Stap 1.
Je hebt een aantal gegevens nodig bij het instellen van je email. Deze gegevens hebben we je toegestuurd bij ingang van je emailpakket. Houd deze gegevens bij de hand wanneer je aan de slag gaat.

• Je domeinnaam
  • Je emailadres
  • Je wachtwoord
  • De serversettings

Inkomende server

Inkomende mailserver (IMAP)mail.domeinnaam.nl (vb: mail.maintaindesign.nl)
GebruikersnaamJe volledige e-mailadres
WachtwoordHet e-mailwachtwoord dat je van ons hebt ontvangen (vb: info@maintaindesign.nl)
VersleutelingSSL/TLS
Poort993

Uitgaande server

Uitgaande mailserver (SMTP)mail.domeinnaam.nl (vb: mail.maintaindesign.nl)
GebruikersnaamJe volledige e-mailadres
WachtwoordHet e-mailwachtwoord dat je van ons hebt ontvangen (vb: info@maintaindesign.nl)
VersleutelingSSL/TLS
Poort465

Stap 2.
Voor de reguliere e-mailprogramma’s hebben we verschillende stap voor stap handleidingen gemaakt. Kies onderstaand het apparaat of programma waarop jij je e-mail gaat instellen en volg daar de volgende stappen.

➡ Email instellen: Microsoft Outlook 2016/2019 en Office 365
➡ Email instellen: Apple Mail (MacOS)
➡ Email instellen: Apple iPhone iOS 13/14
➡ Email instellen: Google Android Mail

Staat jouw e-mailapplicatie of versie er niet tussen? Als deze e-mail via IMAP/SMTP onderdersteunt kun je deze waarschijnlijk gewoon gebruiken met bovenstaande gegevens en jouw e-mailaccount.

Maintain Design

Support pas

Extra voordelig uurtarief
Super handige support tool
Ook voor kleine aanpassingen
 Betaal per 15 minuten support

Hulp nodig? Bekijk support pas!